Antena 3 CNN Actualitate România a dat piept cu prima zăpadă serioasă. Vezi unde a nins şi cum va fi vremea în weekend

România a dat piept cu prima zăpadă serioasă. Vezi unde a nins şi cum va fi vremea în weekend

Vremea s-a răcit brusc în toată ţara, iar la munte, a şi nins.  La Sinaia s-a depus deja un strat subţire de zăpadă. Meteorologii anunţă că nu avem şanse ca vremea să se încalzească în acest sfarsit de săptamână. Vor fi temperaturi care vor coborî sub zero grade Celsius în unele zone ale ţării.

România a dat piept cu prima zăpadă serioasă. Vezi unde a nins şi cum va fi vremea în weekend
Sursa foto: Foto: Antena3
de O.P.    |    11 Noi 2011   •   06:12

"Daca vine zăpada, suntem pregătiţi"!. Este mesajul mai marilor din Primăria Capitalei, după o inspecţie fulger la utilajele de deszăpezire.
Nu e prima dată când autorităţile spun ca sunt pregătite. Dacă e aşa, vom afla cu adevărat abia la prima ninsoare din Capitală.

Temperaturile scăzute din ultimele zile i-au alarmat pe edilii Capitalei. Ca să nu fie prinşi din nou pe picior greşit au dat alarma şi au cerut operatorilor de salubrizare să pregătească utilajele de deszăpezire.

Şi angajaţii de pe utilaje se declară pregătiţi pentru primii fulgi. 

Raportul operatorilor de salubrizare din Capitală, arată că în acest moment sunt pregătiţi de intervenţie 2.774 muncitori. De asemenea, 615 utilaje vor acţiona în această iarna pe străzi, iar pentru ele au fost pregătite 19.700 tone de materiale antiderapante.

×
Subiecte în articol: meteo vremea cum va fi vremea
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close