Antena 3 CNN Actualitate Rovana Plumb: Este revoltător cum tratează PNL problema Codului fiscal

Rovana Plumb: Este revoltător cum tratează PNL problema Codului fiscal

Rovana Plumb: Este revoltător cum tratează PNL problema Codului fiscal
19 Iul 2015   •   11:56

Atac dur şi acuzaţii grave ale preşedintelui interimar al PSD, Rovana Plumb, la adresa liberalilor, legat de noul Cod fiscal. Este o ipocrizie şi lipsă de responsabilitate, a spus ministrul muncii. Suntem în fata unei uriaşe farse politice, a spus Rovana Plumb, care a comparat momentul cu votul la Legea Pensiilor din Camera Deputaţilor.

"Ar fi grav dacă un partid ca PNL, cu atitudini iresponsabile, ar ajunge la guvernare. Ei nu ar mai fi de acord să crească pensiile, salariile.

Le spunem celor de la PNL și PDL să nu-și mai bată joc de România!

Este revoltător, este condamnabilă atitudinea partidului condus de Alina Gorghiu. Se riscă ratarea unui moment important pentru România. Pregătim actele normative prin care vrem să le dăm românilor creșterea economică, dar PNL le spune românilor că nu merită reducerile din Codul Fiscal, că nu merită reducerea taxelor și prețuri mai mici.

- See more at: http://www.dcnews.ro/rovana-plumb-atac-la-pnl-este-revoltator-i-condamnabil-ceea-ce-se-intampla-cu-codul-fiscal_480403.html#sthash.vm3oHYYH.dpufAr fi grav dacă un partid ca PNL, cu atitudini iresponsabile, ar ajunge la guvernare. Ei nu ar mai fi de acord să crească pensiile, salariile, a spus Rovana Plumb.
"Le spunem celor de la PNL și PDL să nu-și mai bată joc de România!" a insistat preşedintele interimar al PSD.

"Este revoltător, este condamnabilă atitudinea partidului condus de Alina Gorghiu. Se riscă ratarea unui moment important pentru România. Pregătim actele normative prin care vrem să le dăm românilor creșterea economică, dar PNL le spune românilor că nu merită reducerile din Codul Fiscal, că nu merită reducerea taxelor și prețuri mai mici", a continuat Rovana Plumb.


×
Subiecte în articol: rovana plumb cod fiscal
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close