Antena 3 CNN Actualitate Ce a postat Samuel Calotă înainte de a-și pierde viața, alături de soția sa, într-un cumplit accident. ”Nu îmi vine să cred!”

Ce a postat Samuel Calotă înainte de a-și pierde viața, alături de soția sa, într-un cumplit accident. ”Nu îmi vine să cred!”

Politicianul Samuel Calotă și soția acestuia și-au pierdut viața, luni seara, într-un tragic accident rutier, pe DN73, între localitățile Bran și Râșnov.

Ce a postat Samuel Calotă înainte de a-și pierde viața, alături de soția sa, într-un cumplit accident. ”Nu îmi vine să cred!”
Sursa foto: Facebook / Calotă Samuel
de Laura Dinu    |    09 Feb 2021   •   10:45

Cu doar o zi înainte să pornească la drum, Samuel Calotă a făcut o postare pe o rețea socială care i-a dus pe mulți că gândul la faptul că politicianul și-a presimțit moartea. Acesta a publicat pe Facebook poezia ”Plumb”, de George Bacovia. 

”Dormeau adânc sicriele de plumb,

Și flori de plumb și funerar veștmânt

Stam singur în cavou... și era vânt...

Și scârtâiau coroanele de plumb.

Dormea întors amorul meu de plumb

Pe flori de plumb, și-am început să-l strig

Stam singur lângă mort... și era frig...

Și-i atârnau aripile de plumb”. 

Postarea a strâns o mulțime de mesaje, în special după ce vestea morții celor doi a fost făcută publică. 

”Doamne, ce veste tristă, șocantă!!! Și ce premoniție a avut Sami!!! Din păcate, moartea este ultimul episod, ireversibil, al existenței noastre pământene. Oricât ne-am dori, nimic nu se mai poate schimba. Rămâne durerea, mai ales a familiei, nicicând alinată. Bunul Dumnezeu să vă primească sufletele în Împărăția Sa, oameni frumoși! Sincere condoleanțe familiei!”, este unul dintre mesaje. 

”Incredibil!!! Nu îmi vine să cred, Sami!  Aseară când am primit vestea nu mi-a venit să cred. Am amintiri de neuitat cu tine (...) iar poezia postata este teribilă. Un om și un prieten extraordinar! Condoleanțe familiei! Dumnezeu să vă odihnească în pace!

Incredibil dar adevărat ! Sa postezi poezia asta cu o zi înainte sa mori ! Sami Calota a fost un tip deosebit ! Dumnezeu sa îl aibă in paza acolo unde e!”, sunt alte mesaje venite din partea celor dragi cuplului. 

Poezia zilei Plumb - George Bacovia Dormeau adânc sicriele de plumb, Si flori de plumb si funerar vestmint Stam...

Publicată de Calota Samuel pe Duminică, 7 februarie 2021

Ar fi împlinit 60 de ani în numai o săptămână

Samuel Calotă și soția lui și-au pierdut viața într-un tragic accident de mașină pe DN73, între localitățile Bran și Râșnov. Bolidul celor doi, condus de soț, un SUV, rula cu viteză mare pe DN73 când bărbatul a pierdut controlul direcției și mașina s-a izbit violent de un cap de pod. Impactul a fost atât de puternic, încât motorul mașinii a rămas pe marginea capului de pod, iar autotursmul s-a ridicat în aer și a aterizat pe plafon 15 metri mai în față, pe drum.

Martorii spun că autoturismul circula cu viteză foarte mare. 

La volan se afla Samuel Calotă, fost consilier al ministrului de interne, Carmen Dan, și fost candidat la alegerile parlamentare pe listele Pro România în județul Teleorman. Cei doi nu au avut nicio șansă. Sosite la fața locului, echiajele SMURD de Terapie Intensivă și descarcerare au declarat decesul.

Samuel Calotă ar fi împlinit 60 de ani pe 17 februarie. Soția acestuia era cu doi ani mai mare.

Traficul a fost blocat mai bine de 3 ore.

×
Subiecte în articol: Samuel Calota
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close