Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Bărbat de 37 de ani, suspect de COVID, a murit, la Gorj. Nu credea în virus și a refuzat testarea și internarea în spital 

Bărbat de 37 de ani, suspect de COVID, a murit, la Gorj. Nu credea în virus și a refuzat testarea și internarea în spital 

Un bărbat în vârsta de 37 de ani, din Gorj, suspect de infecție cu SARS-CoV-2, a murit.

Bărbat de 37 de ani, suspect de COVID, a murit, la Gorj. Nu credea în virus și a refuzat testarea și internarea în spital 
Sursa foto: Getty
de Gabriela Mladin    |    24 Aug 2021   •   15:22

Acesta nu credea în COVID 19 și a refuzat testarea și internarea în spital.  Bărbatul lucra la o fabrica de pâine în comuna Bălești din județul Gorj.

De câteva săptămâni se simțea rău, tușea și avea febră. El a refuzat să apeleze la ajutorul medicilor, mai ales că în fabrică o altă colegă a fost confirmată cu COVID 19 și internată la spitalul din Târgu-jiu la secția de Boli infecțioase.

În urma cu 4 zile, bărbatul a cărei soră este asistent medical, a ajuns la medicul de familie. Acesta i-a explicat că e suspect de COVID și a vrut să-l testeze, recomandându-i internarea în spital, întrucât saturația în oxigen era foarte scăzută.

Bărbatul a refuzat, iar după 2 zile a murit. La necropsie, medicii legiști i-au găsit plămânii afectați, el reușind să mai respire doar cu jumătate dintr-un plămân.

I-au recoltat probe care au fost trimise la Institutul de Medicină Legală pentru a confirmă sau nu prezenta virusului SARS-CoV-2. Între timp, un alt angajat al brutăriei, precum și părinții bărbatului decedat au ajuns la spital, fiind confirmați cu COVID-19. Cei de la DSP Gorj au început o anchetă epidemiologică.

×
Subiecte în articol: COVID-19
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close