Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Consilier onorific al ministrului Vlad Voiculescu susţine că nu poate transmite virusul. ”Sunteţi ridicolă!“

Consilier onorific al ministrului Vlad Voiculescu susţine că nu poate transmite virusul. ”Sunteţi ridicolă!“

Faptul că ministrul Vlad Voiculescu a apărut fără mască atât în spațiul public, cât și la conferințe online a stârnit multe controverse. Taberele sunt împărțite, unii alături de ministrul Sănătății, alții în condamnă pentru ce a făcut.

 Consilier onorific al ministrului Vlad Voiculescu susţine că nu poate transmite virusul. ”Sunteţi ridicolă!“
de Georgiana Adam    |    06 Apr 2021   •   11:38

Desigur, alături de Voculescu sunt și oamenii care lucrează cu el zilnic. Astfel, în încercarea de a-l apăra pe ministrul Sănătăţii, conferenţiar dr. Elena Copaciu a făcut în spaţiul public mai multe afirmaţii care au stârnit reacţii dure din partea colegilor de breaslă.

Un medic din Bucureşti a vorbit pe pagina sa de Facebook despre faptul că ministrul Vlad Voiculescu a apărut fără mască de protecţie în timpul unei videoconferinţe cu miniştrii Sănătăţii din UE. Voiculescu nu era singur în birou și se afla la nici un metru de o colaboratoare care purta mască.  Doctorul Răzvan Valentin Vasioiu şi-a intitulat postarea "Cu mască sau fără mască".  Printre cei care au comentat postarea a fost şi conferenţiar dr. Elena Copaciu, unul dintre consilierii onorifici ai Ministerului Sănătăţii. 

"V-am mai explicat şi vă repet: fiind vaccinat cu două doze de ceva timp, nu poate transmite virusul. Există însă riscul ca dânsul să fie contaminat cu o tulpină mutantă relativ rezistentă la vaccin. Circulaţia unor astfel de "mutante" nu e descrisă pe teritoriul ţării noastre. Deci, riscul este doar pentru dânsul", a scris dr. Elena Copaciu.  

"Doamna doctor, sunteţi ridicolă! Când gândim medical, nu mai respectăm legea?", a replicat imediat medicul Vasioiu. Dr. Răzvan Valentin Vasioiu şi-a şters ulterior postarea. 

 

 

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close