Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Cum îți faci singură masca de ten care te ajută să scapi de coșurile de pe față. Ai nevoie de două ingrediente!

Cum îți faci singură masca de ten care te ajută să scapi de coșurile de pe față. Ai nevoie de două ingrediente!

Iaurtul este saţios, răcăros şi sănătos. Ajută la buna funcţionare a sistemului digestiv, iar în combinaţia potrivită este util şi pentru a-ţi îngriji tenul.

Cum îți faci singură masca de ten care te ajută să scapi de coșurile de pe față. Ai nevoie de două ingrediente!
16 Ian 2020   •   10:40

Datorită acidului lactic pe care îl conţine, iaurtul oferă pielii hidratare, catifelare şi luminozitate. Masa de dimineaţa, iaurtul cu cereale, mai ales fulgi de ovăz, se poate transforma cu uşurinţă într-un exfoliant ideal pentru tenul tău, scrie clicksanatate.ro.

Amestecă o lingură de iaurt gras, cu o linguriţă de tărâţe de ovăz sau fulgi de ovăz măcinaţi şi una de miere. După ce ai curăţat faţa în prealabil, aplică amestecul obţinut şi lasă-l să acţioneze 15 minute după care masează uşor cu mişcări circulare. La final, clăteşte cu apă călduţă din abundenţă.

Acidul lactic nu este singurul ingredient minunat din iaurt. Pe lângă acesta regăsim şi minerale ca zincul, un element esenţial în procesul de regenerare a pielii. Are totodată rol antibacterian şi de închide porii.

×
Subiecte în articol: masca de fata
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close