Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Doctorul Mihai Craiu, apel către părinți: E cel mai bun cadou pe care îl puteți face copilului!

Doctorul Mihai Craiu, apel către părinți: E cel mai bun cadou pe care îl puteți face copilului!

Doctorul Mihai Craiu, fondatorul Spitalului Virtual pentru Copii, le recomandă părinților să aerisească cât mai des camera copiilor, mai ales dacă sunt bolnavi, în contextul valului de îmbolnăviri de gripă și viroze respiratorii din ultima perioadă.

Doctorul Mihai Craiu, apel către părinți: E cel mai bun cadou pe care îl puteți face copilului!
Sursa foto: Foto: Mihai Craiu
04 Feb 2020   •   15:41

Totodată, medicul le recomandă adulților să renunțe la fumat în preajma copiilor, arătând că ”este cel mai bun cadou pe care i-l puteți face”.

”Pentru că toata lumea se sperie de infecțiile virale intens mediatizate in ultimele zile (noul coronavirus, virusurile gripale sezoniere sau virusurile gripale aviare) am considerat oportună invitația de a vorbi despre gripa si pneumonie. Mulțumesc mult Simonei Dragomir si echipei de comunicare INSMC, pentru initiativă.

Din concluziile Simonei aș retine mai ales două, puțin subliniate in aceste zile:

1. Aerisiți camera copilului des. Mai ales daca este bolnav.

2. Renunțați la fumat in preajma copilului. Sau mai bine, renunțati de tot!!! Este CEL mai bun cadou pe care il puteți face copilului”, se arată în postarea medicului Craiu.

×
Subiecte în articol: Mihai Craiu gripa
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close