Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Centrul medical Global Medical Health, centru de excelenţă cu servicii medicale la standarde internaţionale, a fost inaugurat oficial în Bucureşti

Centrul medical Global Medical Health, centru de excelenţă cu servicii medicale la standarde internaţionale, a fost inaugurat oficial în Bucureşti

Centrul medical Global Medical Health, centru de excelenţă cu servicii medicale la standarde internaţionale, a fost inaugurat oficial, astăzi, în Bucureşti.

de Georgiana Adam    |    12 Iun 2023   •   16:17

"Anunțăm oficial si parteneriatul cu Florence Nightingale cu sprijinul cărora vom intra pe piața din Romania cu servicii la cele mai înalte standarde de teleradiologie, telepatologie si medical second opinion, servicii de consiliere dedicate pacienților, care vor include pentru fiecare pacient un case manager. Ne bucuram de cele mai noi tehnologii pentru diagnosticarea bolilor oncologice si a oricăror altor patologii", se araă într-un comunicat oficial al Global Medical Health.

Grupul Spitalele Florence Nightingale (GFN) este unul dintre cele mai importante grupuri private de asistență medicală din Turcia şi a fost fondat de Prof. Cemi Demiroglu - Fundația Turcă de Cardiologie în 1989.

Spitalele GFN oferă servicii în toate ramurile medicale, inclusiv ca Centre de Excelență.

Global Medical Health a achiziționat tehnologii de ultima generație CT, Rezonanţă magnetică, Mamograf RX, osteodensitometrie. Aparatul de rezonanţă magnetică nucleară este dotat cu o tehnică imagistică de ultimă generație, cu timp de expunere minim şi cu rezultat în maxim 48-72 ore.

"Deținem toată tehnologia necesară evaluărilor de check-up, precum şi a evaluării diagnosticării precoce a tuturor tipurilor de cancer si a altor patologii.

Avem laboratorul clinicii care acoperă toată gama analizelor medicale, cu rezultate în 24 ore pentru 80% din analize, cu un centru specializat în secvențieri genetice şi nu în ultimul rând serviciu de telepatologie pentru diagnosticarea precoce a tuturor tipurilor de cancer. Avem alături de noi o echipa multidisciplinară cu specialiști de top la nivel național si internațional.

Expertiza medicilor noștri alături de ultimele tehnologii construiesc performanţa actului medical de care fiecare pacient are nevoie", au mai explicat reprezentanţii Global Medical Health.

×
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close