Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Jaf ca-n filmele de acţiune la Drobeta Turnu Severin. Doi dintre hoţi sunt daţi în urmărire naţională - VIDEO

Jaf ca-n filmele de acţiune la Drobeta Turnu Severin. Doi dintre hoţi sunt daţi în urmărire naţională - VIDEO

Jaf ca-n filmele de acţiune la Drobeta Turnu Severin. Doi dintre hoţi sunt daţi în urmărire naţională - VIDEO
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
27 Aug 2018   •   09:17

Jaf ca-n filme în Drobeta Turnu Severin. Patru bărbaţi au furat un seif cu bijuterii şi zeci de mii de euro, după ce au coborât cu o coardă de pe acoperişul unui bloc şi au intrat pe geamul unui apartament aflat la etajul 4.

Cei patru hoţi au acţionat ca în filmele de acţiune. Ştiau că propietarii nu sunt acasă şi şi-au pus planul în aplicare. În doar câteva minute au pus mâna pe o mică avere, însă întreaga scena a fost observată de o patrula de poliţie care i-a surprins pe hoţi în timpul acţiunii. După ieşirea din bloc, hoţiii au fost urmăriţi prin tot oraşul, până au reuşit să îi imobilizeze pe doi dintre ei. Ceilalţi doi suspecţi care au reuşit să se facă nevăzuţi sunt daţi în urmărire în întreaga ţară.

Pe lângă bani, poliţiştii au găsit în maşina hoţilor şi obiectele furate: bijuterii din aur şi ceasuri. Valoarea totală a prejudiciului este de 55.000 de lei.

 

×
Subiecte în articol: hoti seif bani bijuterii
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close