Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Cât de tare afectează sănătatea lipsa banilor pentru plata datoriilor

Cât de tare afectează sănătatea lipsa banilor pentru plata datoriilor

Situaţia facturilor enorme pe care parcă nu le mai putem acoperi cu un salariu întreg este extrem de dificil de generat. Este posibil vă simțiți sau să vă comportați în moduri care nu vă sunt cunoscute.

Cât de tare afectează sănătatea lipsa banilor pentru plata datoriilor
de Andreea Cigolea    |    19 Noi 2022   •   13:50

Diferențele de comportament pe care le manifestați nu înseamnă neapărat că suferiți de o tulburare de anxietate sau că aveți depresie. Ceea ce simțiți poate apărea din cauza presiunilor la care sunteți supuși psihic, chiar și datoriile. Cu toate acestea, trebuie să fiți atenți la câteva aspecte importante.

Încercați, așadar, să plătiți facturile cu suma pe care o puteți achita. Faceți orice fel de mișcare pentru că activitatea fizică poate îmbunătăți semnificativ starea de spirit. Nu uitați de prieteni și de întâlnirile cu ei.

Pe de altă parte, puteți apela și la o cură de vitamine și de minerale. De exemplu, magneziul este un aliat desăvârșit în stările de tristețe, dar numai după ce consultați un medic.

Nu renunțați la rutina zilnică. Dacă pierdeți această rutină asta vă poate afecta chiar și alimentația și apoi apar alte probleme.

Foarte important de reținut este să consultați un medic de familie dacă vă simțiți îngrijorați sau anxioși mai multe săptămâni la rând. Terapia psihologică ajută extrem de mult într-o astfel de situație.

×
Subiecte în articol: facturi
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close