Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Sfat de sănătate. Cum alegem un vin bun pentru masa de Revelion. Remedii eficiente pentru mahmureala de a doua zi

Sfat de sănătate. Cum alegem un vin bun pentru masa de Revelion. Remedii eficiente pentru mahmureala de a doua zi

Dacă aveți de gând să chefuiți la petrecerea de Anul Nou, trebuie să fiți atenți la cantitatea de alcool consumată.

Sfat de sănătate. Cum alegem un vin bun pentru masa de Revelion. Remedii eficiente pentru mahmureala de a doua zi
31 Dec 2019   •   09:14

Nutriționistul Lygia Alexandrescu a explicat, la emisiunea Sfat de Sănătate cu Andreea Cigolea, de la Antena 3, de ce ajungem la mahmureală atunci când combinăm mai multe băutri alcoolice in această seara, și a precizat câteva dintre remediile pentru starea mai puțin plăcută de a doua zi.

”Când vine vorba de vin, în special, de sărbători e preferat vinul roșu. Se mânâncă și carne, atunci alegem vinul roșu, iar spre desert alegem vinul roze”, a spus Lygia Alexandrescu la Antena 3.

Cum alegem un vin bun pentru masa de Revelion

Lygia Alexandrescu a explicat la Antena 3 cum alegem un vin bun pentru masa de Revelion dar si ce mancam atunci când il consumam pentru a ne reveni rapid.

”Pornim de la ce vedem. Musai să fie vin în sticlă. Pe locul doi este eticheta alimentară, care trebuie să fie arătoasă. Vorbim despre dop, să fie de plută, original”, a spus Lygia Alexandrescu.
  
Remedii pentru mahmureala de a doua zi

”Începem cu un ceai de dimineață. În special cele de salcâm și cele de hamei. Dacă mahmureala persistă nu ne apucăm să mâncăm. Important este să ne hidratăm. Mâncăm lactate, fructe, citricele în mod special, și adăugăm o cafea îndulcită”, a mai spus Lygia Alexandrescu.

×
Subiecte în articol: Sfat de sănătate Andreea Cigolea
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close