Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Preşedintele Asociaţiei Naţionale a Pacienţilor: "Este revoltător! Voiculescu se împiedică în propriile afirmaţii"

Preşedintele Asociaţiei Naţionale a Pacienţilor: "Este revoltător! Voiculescu se împiedică în propriile afirmaţii"

Vasile Barbu, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Pacienţilor, a declarat la Antena 3 că se simte revoltat de felul în care autorităţile au gestionat situaţia pacienţilor evacuaţi de urgenţă, vineri seara, de la Spitalul de Ortopedie Foişor din Bucureşti. El a precizat că şi-a pierdut încrederea în ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

Preşedintele Asociaţiei Naţionale a Pacienţilor: "Este revoltător! Voiculescu se împiedică în propriile afirmaţii"
Sursa foto: Facebook Vasile Barbu
de Claudia Popovici    |    10 Apr 2021   •   11:41

Întrebat cum vede puținele scuze care au venit până la această oră și explicația ministrului Sănătății, după ceea ce am văzut cu toții noaptea trecută la Spitalul Foișor, Vasile Barbu, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Pacienţilor a declarat că se simte revoltat.

"Sunt revoltat! Pe acest Voiculescu am crezut că chiar vrea să facă, cu adevărat reforme, dar se pare că se împiedică în propriile vorbe și propriile afirmații. Nu mai poți avea încredere într-un asemenea om.

Să lași un sistem de sănătate în plină criză, în plină pandemie, să îl lași pe mâna unui individ de care mi-am dat seama că nu are nici echipa cu care să lucreze, cu care să se consulte.

Mulți dintre consilierii săi sunt oameni care au fost de bună credință, am crezut că chiar poate să facă ceva. Dar sunt oameni din diverse domenii care nu au lucrat în sistemul de sănătate, sunt cunoștințe, prieteni de-ai dumnealui, sau sunt oameni care mai cunosc sistemul de sănătate dar pe fragmente, nu în totalitate.

"Este revoltător să spui că este justificat ceea ce s-a întâmplat azi noapte”

Nu are echipă coagulată la ora actuală la minister. Este totul improvizat! Personalul vechi din minister este dat de o parte, deși cunoștea foarte multe și puteau fi utilizați.

Eu nu am reușit nici măcar o literă se pronunț în fața acestui domn, fie direct, fie prin mijloacele tehnice.

Este revoltător să spui că este justificat ceea ce s-a întâmplat azi noapte! Vezi Doamne că măsura era urgentă. Nu, se știa s-au discutat dimineață, se bănuia, dar cu toții ştiam. Şi eu știam de săptămâna trecută că este posibil ca Foișorul să facă un palier şi COVID-19 şi m-am bucurat", a spus pentru Antena 3, Vasile Barbu, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Pacienţilor.

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close