Antena 3 CNN Actualitate Şase ani de închisoare pentru fostul diplomat Silviu Ionescu

Şase ani de închisoare pentru fostul diplomat Silviu Ionescu

Şase ani de închisoare pentru fostul diplomat Silviu Ionescu
Sursa foto: Foto: Antena 3
13 Feb 2014   •   19:42
Curtea de Apel Bucureşti l-a condamnat definitiv la şase ani de închisoare pe fostul însărcinat cu afaceri al României în Singapore Silviu Ionescu.

Instanţa a mărit cu trei ani pedeapsa dispusă anterior în cazul acestuia.

Silviu Ionescu ar urma să fie încarcerat, după ce va fi emis mandatul de punere în executare, informează Mediafax.

Potrivit acuzării, la data de 15 decembrie 2009, Silviu Ionescu, însărcinat cu afaceri "ad interam" al României în Singapore, în timp ce conducea un autoturism Audi A6 aparţinând Ambasadei României, nerespectând culoarea verde pentru pietoni, a accidentat, la o intersecţie semaforizată, două persoane în vârstă de 30 şi, respectiv, 24 de ani, care traversau regulamentar.

Ionescu a părăsit locul accidentului şi a continuat să conducă maşina până la următoarea intersecţie semaforizată, unde, nerespectând, de asemenea, culoarea verde pentru pietoni, a produs un alt accident soldat cu rănirea unei persoane în vârstă de 18 ani.

Nici de această dată Ionescu nu a oprit, părăsind locul accidentului şi abandonând maşina într-o zonă industrială a oraşului Singapore, au precizat procurorii.

Una dintre cele trei victime a decedat ca urmare a leziunilor grave ce i-au fost provocate în urma primului accident rutier, celelalte două suferind leziuni.

 

×
Subiecte în articol: silviu ionescu
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close