Antena 3 CNN Actualitate Circ în fața DNA la apariția lui Dragnea. Protestatarii aruncă cu lapte și ouă

Circ în fața DNA la apariția lui Dragnea. Protestatarii aruncă cu lapte și ouă

Scandal în fața Direcției Naționale Anticorupție, chiar înaintea sosirii lui Liviu Dragnea. Forțele de ordine au fost nevoite de intervină.

Circ în fața DNA la apariția lui Dragnea. Protestatarii aruncă cu lapte și ouă
Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea
de Laura Dinu    |    26 Iul 2021   •   12:55

Update:

A fost scandal între susținătorii lui Liviu Dragnea și cei care nu îl au la suflet pe fostul lider al social democraților.

500 de lei trebuie să plăteasca amenda femeia care a dat cu ouă și lapte în contestatarii liderului PSD.

Știrea inițială:

Oamenii aruncă cu lapte și ouă și își împart pumni și picioare. 

Jandarmeria a legitimat persoanele în cauză pentru a fi sancționate contravențional. 

Din primele informații, se pare că persoanele lovite vor merge să depună plângere.

Liviu Dragnea a mers, luni, la Direcția Națională Anticorupție. Fostul lider al social-democraților a fost citat exact in ziua în care a fost eliberat. Apropiații lui susțin însă că există un plan ascuns al procurorilor din moment ce a fost chemat exact în ziua în care ar fi trebuit sa fie supus unor analize medicale de specialitate.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Codrin Ştefănescu: "Liviu Dragnea a fost convocat la DNA! Hărţuirea continuă!"

Codrin Ştefănescu, unul dintre apropiaţii fostului lider PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, printr-o postare pe Facebook, că Dragnea a fost convocat la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA).

Codrin Ştefănescu a explicat că Liviu Dragnea a fost chemat de procurorii DNA, chiar la ora la care era programat pentru RMN.

"Vreau sā fac un anunț! Hārtuirea lui Liviu Dragnea continuā! Māine a fost convocat la DNA, exact la ora când medicii ii programaserā RMN-ul! Pe o chestie de procedurā la care, in mod legal, puteau participa doar avocații! Singuri, fārā el! Dar sistemul āsta ticālos și rezist nu se lasā! Teama de Dragnea transpirā prin toți porii lor, frica de ceea ce au fācut i-a înnebunit pe toți! Abuzurile astea, in formā continuatā, dovada clarā a unor spaime imense. De care, intr-un viitor apropiat, știu și ei cā vor rāspunde! V-am anunțat ca sā știți cu toții ce se intâmplā!", a scris Codrin Ştefănescu în postarea de pe Facebook.

Pe 15 iulie 2021, fostul preşedinte PSD a ieşit din închisoare, după ce judecătorii Tribunalului Giurgiu i-au admis cererea de liberare condiţionată.

Dragnea a fost închis pe 27 mai 2019, după ce a fost condamnat definitiv de Instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor de la Protecția Copilului Teleorman.

În prezent, el este cercetat în alte două dosare deschise de procurorii DNA, unul referitor la vizita în SUA din 2017, la întâlnirea cu Donald Trump (dosar ce a fost deja trimis în judecată) şi dosarul Tel Drum (aflat încă la DNA).

 

×
Subiecte în articol: DNA Liviu Dragnea
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close