Antena 3 CNN Actualitate Scandal la groapa de gunoi Cățelu: Localnicii au blocat drumul ca să nu mai treacă mașinile de la salubrizare

Scandal la groapa de gunoi Cățelu: Localnicii au blocat drumul ca să nu mai treacă mașinile de la salubrizare

Mai mulți localnici au ieșit în stradă joi dimineața și au blocat mașinile de la salubrizare și deszăpezire sector 3 care au transportat din nou deșeuri la stația de la capătul străzii Lunca Vișagului.

Scandal la groapa de gunoi Cățelu: Localnicii au blocat drumul ca să nu mai treacă mașinile de la salubrizare
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    11 Mar 2021   •   08:41

Șoferii autovehiculelor le-au spus demonstrantilor că acționează legal, în baza unui document dat chiar de către primar. Agenția pentru Protecția Mediului a suspendat însă autorizația de mediu în urmă cu trei zile.

"S-a suspendat toată activitatea la Groapă Glina, Groapă Cățelu și domnul Negoiță bagă mașini de gunoi în continuare. Ce poate să se întâmple decât să ne distrugă? Nu putem să stăm în case cu un geam deschis, cu nimic. Au venit mașini de gunoi, noi ne-am strâns acolo, s-au blocat mașinile de gunoi.

Au spus că sunt legali, că a dat domnul Negoiță o ordonanță de urgență. El și-a dat singur ordonanță de urgență pe sectorul 3. Că trebuie să bage gunoi. Și a venit poliția. Noi nu am fost de acord să între nicio mașină. Și s-au întors mașinile și au plecat. Dacă era ceva legal nu plecau, nu?" a povestit la Antena 3 Căldărescu Vasile Daniel, localnic din satul Cățelu.

×
Subiecte în articol: gunoi Cățelu blocat drumul salubrizare scandal
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close