Antena 3 CNN Actualitate Tânăr lovit cu o rangă în cap, după un scandal în trafic între părinţii săi şi un alt şofer, în Tulcea

Tânăr lovit cu o rangă în cap, după un scandal în trafic între părinţii săi şi un alt şofer, în Tulcea

Un tânăr de 23 de ani a fost lovit cu o rangă în cap, joi, în urma unui scandal în trafic între tatăl acestuia și un alt șofer. Mama bărbatului a sunat la 112.

Tânăr lovit cu o rangă în cap, după un scandal în trafic între părinţii săi şi un alt şofer, în Tulcea
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    26 Oct 2023   •   17:19

Incidentul a avut loc, astăzi, pe o stradă din Tulcea, acolo unde tânărul, în vârstă de 23 de ani, se afla în maşină alături de părinţii lui.

La un moment dat, în urma unui conflict în trafic, un alt şofer a coborât din mașină, i-a spart parbrizul mașinii cu o rangă și l-a lovit în zona capului pe tânărul de 23 de ani, după care a fugit de la fața locului. Mama bărbatului a sunat imediat la 112. 

Tânărul a primit îngrijiri medicale imediat, fiind în afara oricărui pericol, conform declarațiilor reprezentanților Spitalului Județean de Urgență Tulcea.

În urma verificărilor efectuate, jandarmii au identificat agresorul, stabilind că scandalul a pornit de la o neînțelegere mai veche între persoanele implicate în eveniment.

"În acest caz a fost au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe și distrugere.

Cercetările sunt continuate de către colegii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea", transmite Jandarmeria Tulcea.

×
Subiecte în articol: tânăr bătut scandal bataie in trafic
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close