Antena 3 CNN Actualitate Schimbări importante la aeroportul Otopeni. Ministrul Transporturilor: "Scăpăm de acel sistem oribil cu fisă"

Schimbări importante la aeroportul Otopeni. Ministrul Transporturilor: "Scăpăm de acel sistem oribil cu fisă"

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) a anunţat miercuri că a emis ordinul de începere a lucrărilor pentru modernizarea parcărilor de la Aeroportul Internaţional Henri Coandă, cel mai mare aeroport al ţării, în baza unui contract de 2,86 milioane euro încheiat cu Altimate SA.

Schimbări importante la aeroportul Otopeni. Ministrul Transporturilor: "Scăpăm de acel sistem oribil cu fisă"
Sursa foto: Hepta
de Alexandra Ionescu    |    06 Mai 2021   •   11:07

 "Scăpăm de acel sistem oribil cu fisă, care ne blochează parcarea și așteaptă toată lumea la cozi.

S-a dat ordinul de începere – știu, o durere pentru cetățenii care folosesc aeroportul Otopeni, s-a dat ordinul de începere pentru modernizarea parcărilor publice.

În sfârşit, vom avea acolo, la sfârşitul lui 2021, parcarea de la Sosiri, supraetajată, cu sistem modern de plată, cu cititor de numere de înmatriculare, cu bariere moderne", a declarat Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor.

Modernizarea parcărilor de la Otopeni va costa 2,8 milioane de euro

"Astăzi, 5 mai 2021, CN Aeroporturi Bucureşti a emis Ordinul de începere a lucrărilor pentru modernizarea parcărilor de la Aeroportul Internaţional Henri Coandă.

În cadrul proiectului vor fi modernizate atât cele cinci parcări publice (două, aferente aerogărilor Sosiri respectiv Plecări şi trei parcări pe termen lung), cea pentru autocare, cât şi alte cinci parcări auto destinate entităţilor ce activează în perimetrul aeroportuar, la care se adaugă şi punctul de acces în zona tehnică", informeaza CNAB.

×
Subiecte în articol: Otopeni modernizare parcare
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close