Antena 3 CNN Actualitate Sebastian Ghiță: Kovesi minte. Nu înțeleg ce o face să mintă în acest fel, făcându-și singură probleme

Sebastian Ghiță: Kovesi minte. Nu înțeleg ce o face să mintă în acest fel, făcându-și singură probleme

Sebastian Ghiță: Kovesi minte. Nu înțeleg ce o face să mintă în acest fel, făcându-și singură probleme
15 Feb 2019   •   15:29

Sebastian Ghiță i-a dat replica Laurei Codruța Kovesi, despre care spune că minte în continuare și că nu își face nicio favoare adoptând această atitudine.

Fostul parlamentar afirmă că a oferit dovezi procurorilor privind comunicările sale cu Laura Codruța Kovesi.

”Am să vă spun o chestiune foarte importantă. Nu înțeleg, este inimaginabil ce lucru o face să mintă în felul acesta, făcându-și problema. Singură și-a făcut probleme, nici nu insist și nici nu pricep de ce se poartă în felul acesta. Minciuna are picioare scurte. Acum ceva timp spunea că nu mă cunoaște, acum spunea că ne întâlneam în cadru instituțional. Or fi făcut o instituție la mine în cramă. Cu felul acesta de a trata instituțiile, de a recuza procurorii, nedorind să răspundă în fața legilor românești, aruncând asta cu Bruxelles, pentru a se apăra mediatic de niște proceduri în justiție... Kovesi este o ființă suprastatală, excede statul român. A și construit o instituție neconstituțională, ceea ce a construit servea interesele altor puteri. Probabil stăpânii o împing acum la Bruxelles. Încă fiind cetățean român, trebuie să răspundă în fața cetățenilor români. Și dacă o recuză pe doamna procuror Florea crede că scapă de întrebări? Trebuie să urmărim două paliere. Procurorii au găsit o declarație a lui Kovesi care spune: nu l-am întâlnit, nu îl cunosc. Mi-au cerut dovezile că a mințit. Și doi, investighează darea de mită, operațiunea Jakarta. Focusarea pe chestiunile că m-am văzut cu Ghiță, dar instituțional, în vie, nu în cramă. Au fost mai bine de zece oameni care au văzut-o. Pe un cetățean Ghiță îl apucă de capul lui să plătească la Țiriac un avion, într-o operațiune controlată de Kovesi? Judecata a aparținut procurorului de caz și astăzi a decis. O inculp pe doamna Kovesi. Tot ceea ce ne-a reproșat nouă, justiție televizată, că încălcăm independența justiției, dânsa este cea care își calcă pe propriile reguli. Nu eu am pus-o să meargă la Europa FM să zică că nu-l cunoaște pe Ghiță. Astăzi a zis că m-a cunoscut în cadru instituțional. Să găsim instituția în beci. Instituțional vorbind, ori făceam spiritism, ori așteptam extratereștri. Le-am dat dovezi procurorilor că am comunicat cu doamna Kovesi și doamna Tițian. [email protected]. Avea ideea asta cu cucuvele, le punea la mail, la cadouri și tot așa. Acasă la mine a fost o dată, în cramă o dată și ne-am mai văzut în alte locuri neinstituțional și în alte locuri instituțional. Instituțional înseamnă evenimente oficiale, eu în calitate de membru al Parlamentului, ea în calitate de procuror general sau șef al DNA. În case, beciuri, sufragerii, crame și vii nu este instituțional și nu este vreun sediu al vreunei instituții. Doamna Kovesi minte. Rămân surprins de ciudățeniile de răspuns. Până la urmă acceptă că ne-am întâlnit. Să ne dumirim toți ce instituție o fi în crama unui om acasă” a spus Sebastian Ghiță la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Sebastian Ghita Laura Codruta Kovesi
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close