x close

Secvenţial cu Adrian Ursu lansează azi "Vedere de la ţară"

de Antena3    |    19 Iul 2015   •   11:47
Secvenţial cu Adrian Ursu lansează azi "Vedere de la ţară" 483

"Vedere de la ţară" este cel mai nou proiect de anvergură lansat de echipa emisiunii Secvenţial.

După campania "100 de locuri de salvat din Romania"- care a identificat siturile naturale şi monumentele aflate în pericol, reuşind să determine măsuri pentru conservarea sau restaurarea unora dintre ele - Adrian Ursu şi Mădălina Codreanu, alături de cameramanii Cristian Tamaş şi Liviu Dochiţa, împreună cu editorul de imagine Leo Moga şi Cosmin Giurgiu, responsabilul cu filmările aeriene, vă lansează o invitaţie extrem de spectaculoasă: aventura descoperirii României nemaivăzute.

În fiecare ediţie Secvenţial, duminica, de la ora 17.00, veti păşi în satele unicat, aşezări ce au o poveste inegalabilă. Peste 20 de expediţii la care trebuie să fii parte pentru a putea descoperi satul care te înmărmureşte, satul care "îmberzeşte" an de an, satul morilor de apă ori cel al treptelor spre cer, cătune medievale secrete sau sate care întrec oraşele.

"Vedere de la ţară" deschide astăzi aventura marilor descoperiri din România nemaivazută.

 
Lansam duminica, la Secvential, un proiect cu care va veti intalni toata vara, ba chiar pana la toamna: Vedere de la tara, o intalnire cu Romania nemaivazuta. 22 de sate unicat si povestile lor prea putin, sau deloc, stiute. Descoperim o Romanie de care te indragostesti la prima vedere.

Posted by Secvential cu Adrian Ursu on Friday, July 17, 2015


Citeşte mai multe despre:

Secvential cu Adrian Ursu
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati