Antena 3 CNN Actualitate Spectaculosul serial ”Django” va fi filmat integral în România. Peisajele din Racoș sunt asemănătoare Marelui Canion

Spectaculosul serial ”Django” va fi filmat integral în România. Peisajele din Racoș sunt asemănătoare Marelui Canion

Mini-seria ”Django”, cea mai mare producție franco-italină, se va filma integral în România, în localitatea brașoveană Racoș. Django este o reinterpretare în limba engleză a westernului clasic din 1966.

Spectaculosul serial ”Django” va fi filmat integral în România. Peisajele din Racoș sunt asemănătoare Marelui Canion
Sursa foto: Antena3
de Adelina Miron    |    10 Iun 2021   •   18:30

Vulcanul stins de la Racoș este platoul de filmare perfect, spun producătorii, mai ales că acolo există un sat de tip western din anii 1970.

”Totul este super important în egală măsură aș spune, atât partea creativă, cât și partea de producție și de construcție de decor. Serialul este unul foarte divers și avem foarte mulți figuranți de culoare, afro-americani”, spune line-producer-ul Claudia Stavrositu. 

Pelicula prezintă povestea unui oraș unde oameni de toate naționalitățile conviețuiesc după Marea Recesiune americană. 

La filmarea primului sezon au fost implicați peste 300 de angajați, exceptând actorii sau figuranții. 

”Este inspirat din povestea orașelor utopice din america din vremea respectivă și este un oraș liber. Un oraș unde oameni de toate culorile și credințele se pot aduna și pot fi liberi. Django vine în această localitate care se numește New Babilon să își găsească fata pe care o pierduse în Războiul Civil”, explică Andrei Boncea, producător executiv Frame Film.

Autoritățile locale speră să poată păstra decorul pentru a-l introduce în circuitul turistic. Foarte mulți săteni și-au găsit de lucru în condițiile acestea. 

×
Subiecte în articol: serial Django România
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close