Antena 3 CNN Actualitate Sibiu. O fetiţă de trei ani s-a pierdut în timpul slujbei de Bobotează unde au participat peste 5.000 de oameni

Sibiu. O fetiţă de trei ani s-a pierdut în timpul slujbei de Bobotează unde au participat peste 5.000 de oameni

Sibiu. O fetiţă de trei ani s-a pierdut în timpul slujbei de Bobotează unde au participat peste 5.000 de oameni
06 Ian 2014   •   17:01

Peste 5.000 de persoane s-au înghesuit, luni, la slujba de Bobotează oficiată în Piaţa Mare din municipiul Sibiu.

În îmbulzeala creată o femeie şi-a pierdut fetiţa de numai trei ani, pe care a recuperat-o ulterior de la jandarmi, conform MEDIAFAX.
   
Slujba din centrul oraşului a început după ora prânzului, după ce s-au încheiat slujbele speciale ţinute în această zi în fiecare din bisericile din oraş.
   
Preoţii au sfinţit apa din aproape 8.000 de sticle, dar şi apa pusă în butoaie care a fost transportată ulterior la Catedrala Mitropolitană din oraş.
   
După încheierea slujbei, credincioşii strânşi în piaţă s-au călcat în picioare în încercarea de a primi una din sticlele cu apă sfinţită, în pofida asigurărilor date de preoţi că apa va ajunge la toată lumea.
       
În înghesuiala creată oamenii şi-au pierdut încălţăminte, căciuli şi fulare. Tot din cauza îmbulzelii şi fetiţa de numai trei a adispărut de lângă mama ei.
   
"Pe timpul slujbei de Bobotează în Piaţa Mare a fost o situaţie mai puţin plăcută, în care o fetiţă de trei ani s-a pierdut de mama ei. Acest fapt a fost sesizat Jandarmeriei de către cetăţenii care participau la ceremonial, iar în scurt timp jandarmii au reuşit să o identifice pe mămică şi au predat-o pe fetiţă în stare foarte bună", a declarat Alexandru Costea, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Sibiu.
   
Potrivit acestuia, fetiţa nu era speriată şi a dat detalii despre locul unde domiciliază, dar şi despre părinţii ei, slujba încheindu-se fără alte incidente.

×
Subiecte în articol: Sibiu
Parteneri
Avertizare meteo ANM de vreme rea! 18 județe vizate de Cod galben
x close