Antena 3 CNN Actualitate Silviu Lung a părăsit spitalul. Fostul portar avea bilet de externare cu data de MÂINE

Silviu Lung a părăsit spitalul. Fostul portar avea bilet de externare cu data de MÂINE

Silviu Lung a părăsit spitalul. Fostul portar avea bilet de externare cu data de MÂINE
Sursa foto: Foto: Agerpres
09 Ian 2014   •   17:03

Fostul portar Silviu Lung implicat într-un accident rutier în judeţul Dolj, soldat cu moartea unui bărbat şi rănirea sa şi a altor doi tineri, a părăsit, joi după-amiază, Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, fără a avea avizul medicilor, care anunţaseră că îl vor externa vineri.
   
"Pacientul nu a fost externat, dar a părăsit spitalul la ora 14.30, fără avizul medicilor", a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean din Craiova, Cristina Geormăneanu.

Potrivit medicilor, pe foaia de externare a lui Silviu Lung era trecută data de 10 ianuarie.
   
Şeful Secţiei de Neurochirurgie a Spitalului Judeţean (SJU) Craiova, Alexandru Cameniţă, medicul curant al fostului portar, a declarat, într-o intervenţie telefonică la "Esenţial", că Silviu Lung este într-o stare bună şi că nu se pune problema că ar fi fugit din spital. Medicul a mai declarat că i-a întocmit fişa de externare cu data de 10 ianuarie pentru că pacientul să poată părăsi spitalul mâine dimineaţă, la prima oră, departe de ochii presei.

"Este dreptul lui", a mai declarat medicul Alexandru Cameniţă la Antena 3.



Accidentul a avut loc miercuri, în jurul orei 15.00, pe drumul european E 79, care leagă Craiova de Calafat, în localitatea doljeană Radovani, după ce autoturismul Mercedes condus de Silviu Lung a intrat pe contrasens şi a lovit frontal o maşină Renault în care se aflau trei persoane.
   
În urma impactului, şoferul care conducea autoturismul Renault, un bărbat de 41 de ani, a murit, iar alte trei persoane - doi fraţi de 15 şi 16 ani, copiii bărbatului decedat, şi Silviu Lung - au fost rănite.

×
Parteneri
O româncă prezidează completul de judecători pentru Netanyahu
x close