Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei: 22 de ore de tortură, 10 luni de închisoare

Sinteza zilei: 22 de ore de tortură, 10 luni de închisoare

O tânără din Timișoara, care a fost sechestrată și bătută de fostul logodnic timp de 22 de ore, a venit în platoul emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3, unde a vorbit despre drama prin care trece.

Sinteza zilei: 22 de ore de tortură, 10 luni de închisoare
25 Feb 2016   •   21:54

Georgiana Radu s-a arătat șocată de decizia magistraților din Timișoara de a-l condamna pe agresorul ei la doar 10 luni de închisoare, deși traumele suferite au fost greu de imaginat. Anul trecut, tânăra a fost sechestrată, lovită crunt şi biciuită de fostul ei logodnic.

”Am rămas șocată. Nu mi-a venit să cred. Mă așteptam la mai mult, la un an și jumătate sau doi ani. (...) Cel mai groaznic a fost șocul că nu îmi venea să cred că cineva poate avea un astfel de comportament față de o femeie și că cineva poate fi bătută cu atâta brutalitate de cel despre care credea că o iubește”, a spus Georgiana.

Ea a povestit că a scăpat din mâinile logodnicului ei sub pretextul că merge să cumpere țigări și băutură. Pe stradă, fata a afirmat că lumea se uita la ea, văzând-o plină de sânge și vânătăi, însă, cu o singură excepție, nimeni nu a întrebat-o ce a pățit.

”Nu s-a uitat nimeni în creștetul capului să vadă că îmi lipsește părul”, a spus Georgiana.

”Încă îmi este frică de el. Mai ales când știu că va fi liber pe stradă”, a spus tânăra.

Mihai Gâdea a ținut să sublinieze că nu pune în discuție în emisiune decizia magistraților în acest caz, însă drama prin care trece această tânără trebuie să fie prezentată publicului larg.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close