Antena 3 CNN Actualitate Antena 3 continuă consultarea populară pentru 1 Decembrie: "Deşteaptă-te, române, şi nu te mai lăsa manipulat!"

Antena 3 continuă consultarea populară pentru 1 Decembrie: "Deşteaptă-te, române, şi nu te mai lăsa manipulat!"

Antena 3 continuă consultarea populară pentru 1 Decembrie: "Deşteaptă-te, române, şi nu te mai lăsa manipulat!"
19 Noi 2015   •   22:21

Mihai Gâdea a prezentat joi seară, la "Sinteza Zilei", mai multe discursuri trimise de telespectatorii Antena 3 în cadrul campaniei de 1 Decembrie.

Aurel Marin, asistent medical, Bucureşti: "Vreau 300 de parlamentari, nu 588, vreau sa oamenii să se ducă în spitale şi să nu mai dea şpagă, vreau ca oriunde te duci să nu fii dat afară din instituţiile statului, vreau o lume mai bună pentru copiii noştri".

Anonim: "Aveţi grijă pe cine votaţi. Am avut 4 preşedinţi: un bâlbâit degenerat care şi-a primit pedeapsa; un comunist ucigaş care va ajunge la puşcărie, un barcagiu alcoolic, şi el urmează, dar acum avem un german cu maxilarul blocat".

Ciprian: "Deşteaptă-te, române, şi nu te mai lăsa manipulat".

Jeni, din Spania:
"Am fost golan în Piaţa Universităţii, îmi pare rău că nu am putut participa şi la mahalaua ineptă alături de viermi, în aceeaşi Piaţă a Universităţii".

Antena 3 invită toţi românii să fie parte a sărbătorii Zilei Naţionale. Pe 1 Decembrie, puteţi fi alături de jurnaliştii Antena 3 într-un demers fără precedent în care încercăm să aflăm ideile şi iniţiativele oamenilor care vor să schimbe, în bine, viitorul României.

Filmează-te şi spune în două minute cum ai vrea să schimbi viitorul României. Trimite înregistrarea pe [email protected] şi poţi fi invitat să vorbeşti României în faţă. Deşteaptă-te române!



×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Antena 3 1 Decembrie
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close