Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei. Asemănari șocante între cazurile Elodia - Caracal

Sinteza zilei. Asemănari șocante între cazurile Elodia - Caracal

Sinteza zilei. Asemănari șocante între cazurile Elodia - Caracal
12 Aug 2019   •   22:27

Avocata familiei Elodiei, Crina Radu, a afirmat, luni, la Sinteza Zilei, că există anumite asemănări între cazul dispariției avocatei din Brașov și cel al fetelor din Caracal.

Citește și: Sinteza Zilei. Cine este de fapt monstrul din Caracal. Adevărata figură a lui Gheorghe Dincă

"Am spus încă de la începutul acestui caz că, în opinia mea, Cristian Cioacă a devenit un model pentru criminali. De ce? Pentru că probabil dumnealor apreciază că în lipsa cadavrului nu pot să răspundă penal sau vor lua o pedeapsă într-un cuantum redus, așa cum s-a întâmplat și în cazul lui Cristian Cioacă.

Probabil pe acest considerent au încercat să distrugă cadavrul sau cadavrele. Cum a început ancheta în cazul Elodia avem asemănări și în cazul Alexandra. Chiar retrăiam momentele - se împlinesc 12 ani peste câteva zile - și îmi amintesc ziua de 11 septembrie 2007, ora 15.00 când m-am deplasat la sediul Poliției Brașov, la domnul comandant al IPJ de la acel moment și pentru că nu se întâmpla nimic cu ancheta, ca și în cazul Alexandrei, am stat o oră în biroul acestuia încercând să-l conving că Elodia nu este plecată", a spus Crina Radu.

Citește și: Mărturia-cheie a omului care l-a cunoscut în detaliu pe criminalul din Caracal. Gheorghe Dincă exploata minore: „A vrut să-mi ofere fete”

 

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close