Antena 3 CNN Actualitate Sinteza Zilei. Bani din bugetul de stat, cheltuiţi de Udrea pentru complexul de lux în care locuieşte

Sinteza Zilei. Bani din bugetul de stat, cheltuiţi de Udrea pentru complexul de lux în care locuieşte

Sinteza Zilei. Bani din bugetul de stat, cheltuiţi de Udrea pentru complexul de lux în care locuieşte
10 Mai 2015   •   22:54

După 72 de zile în spatele gratiilor, Elena Udrea s-a întors acasă, în apartamentul său de lux din cel mai scump complex imobiliar ridicat vreodată în România, "Stejarii".

Antena 3 a arătat în exlusivitate anul trecut documentele care dovedeau că peste 8 milioane de euro au plecat de la Ministerul Turismului condus de Elena Udrea către acest complex rezidenţial.

Motivarea de atunci era că proiectul va contribui la îmbunătăţirea şi diversificarea serviciilor turistice prin creşterea numărului de turişti la nivelul municipiului Bucureşti.

Cât de eficient a fost acest proiect vedeţi în datele publicate în exclusivitate:



La complexul "Stejarii" se poate intra numai pe bază de invitaţie sau pe baza unui abonament al cărui preţ se ridică la câteva mii de euro pe an.

O familie cu doi copii care are norocul să se aleagă cu o invitaţie la complexul "Stejarii" trebuie să plătească cel puţin 300 de euro pentru o zi de relaxare. 

Europarlamentarul Victor Boştinaru a declarat în emisiunea Sinteza Zilei că va adresa în scris o solicitare pentru a se evalua modul în care s-a implementat acest proiect:






×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Mihai Gâdea Elena Udrea
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close