Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei. Filmul misterelor în scandalul Caracal

Sinteza zilei. Filmul misterelor în scandalul Caracal

Sinteza zilei. Filmul misterelor în scandalul Caracal
29 Aug 2019   •   23:47

Mihai Gâdea a prezentat, joi, la "Sinteza Zilei", un material realizat de cei mai buni jurnaliști de investigație ai Antena 3, coordonați de Diana Grădinaru, care conține toate informațiile relevante din cazul Caracal, toate datele adunate de reporterii și jurnaliștii locali, opiniile și teoriile celor mai experimentați specialiști, dar și mărturiile martorilor, familiei și apropiaților celor două fete dispărute, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu.

Citește și: Sinteza Zilei. O tânără sechestrată de la vârsta de 15 ani și trimisă de proxeneți în Italia rupe tăcerea

"Am încercat să punem piesă cu piesă și de duminică seară ați văzut cumva, la o lună de zile, munca noastră pentru a face ca aceste întrebări să fie puse în ordine. Măcar să ai întrebările pentru că dacă ai întrebările corecte este posibil să găsești și răspunsurile corecte.

Vă invit să-i urmărim pe cei care au fost filmați în aceste zile într-un film remarcabil realizat de colegii mei, o echipă coordonată de Diana Grădinaru, pentru a încerca să facem un pas suplimentar în înțelegere și mai ales în înțelegerea întrebărilor. Vorbesc oamenii care știu să pună întrebări, care știu să caute și care știu să arate acolo unde s-a greșit", a spus Mihai Gâdea.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close