Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei: Războiul acoperiților - cum se demască în scandalul CCR - interceptări

Sinteza zilei: Războiul acoperiților - cum se demască în scandalul CCR - interceptări

Mihai Gâdea a prezentat, la Sinteza zilei, de la Antena 3, câteva contre pe Facebook între ”acoperiții sistemului din România”, în frunte cu Robert Turcescu, pe tema scandalului CCR-interceptari.

Sinteza zilei: Războiul acoperiților - cum se demască în scandalul CCR - interceptări
Sursa foto: Foto captura Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Mar 2016   •   23:41

Curtea Constituțională a României a dat o decizie prin care spune că ascultările în România, în cauze penale, nu pot fi făcute de un serviciu secret, ci trebuie făcute de o entitate specială la care să apeleze parchetele, a anunțat Mihai Gâdea, la Antena 3.

Deși CCR nu a dat încă o motivare în acest sens, o jurnalistă ziare.com susține că a văzut un draft al motivării și că ”toate interceptările din dosarele în curs ajung la gunoi”.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

”SRI e scos din joc și rămâne un vid, nu știu cum se vor mai face interceptările de miercuri încolo”, a scris pe Facebook Nadina Dogioiu.

Ea este aspru taxată de Robert Turcescu, care pune sub semnul întrebării calitatea ei de jurnalist.

”O-la-laaaa!!! Deci Nadina Dogioiu alias Nadina Forga alias Ioana Ene, alias Ene Dogioiu alias Constantin Racaru de la ziare.com a văzut un draft al motivării CCR????”, a scris Robert Turcescu pe Facebook.

”Au scris atât de mult unii despre alții încât nu cred că au capacitatea să proceseze toate denunțurile scrise în ultimii doi ani”, a comentat Cătălin Ivan, la Antena 3.


 

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close