Actrița Olga Tudorache este în stare gravă la secția de terapie intensivă a Spitalului Elias

12 Oct 2017   •   16:47
Actrița Olga Tudorache este în stare gravă la secția de terapie intensivă a Spitalului Elias Foto: Facebook/Olga Tudorache

Olga Tudorache este în stare gravă, la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Elias. ”Doamna Olga Tudorache a fost internată în Spitalul Universitar de Urgență Elias în data de 09 octombrie 2017, pentru evaluarea stării de sănătate, deteriorată progresiv în ultima perioadă. Evaluarea inițială s-a făcut cu supravegherea permanentă a parametrilor vitali. În cursul dimineții zilei de 12 octombire, starea generală s-a agravat în concordanță cu evoluția imprevizibilă a bolii. Din aceste motive, doamna Olga Tudorache a fost internată începând din această dimineață în secția de terapie intensivă a Spitalului Universitar de Urgență Elias, pentru supraveghere continuă și continuarea tratamentului adecvat”, au anunțat reprezentanții spitalului, într-un comunicat de presă.

Actrița a fost transportată de urgență joi, de la Spitalul Elias, unde era internată de patru zile, la Spitalul Universitar, după ce starea ei de sănătate s-a agravat.

Olga Tudorache s-a născut în 11 octombrie 1929, în Oituz, județul Bacău și a început să joace în piese de teatru în 1951, la Teatrul Tineretului din București.

Parteneri
x close