Antena 3 CNN Actualitate Social Alexandru Arșinel, îndurerat de moartea Cristinei Stamate: ”Vreau să îl rog pe Dumnezeu să se oprească pentru că nu mai suportăm”

Alexandru Arșinel, îndurerat de moartea Cristinei Stamate: ”Vreau să îl rog pe Dumnezeu să se oprească pentru că nu mai suportăm”

Alexandru Arșinel, îndurerat de  moartea Cristinei Stamate: ”Vreau să îl rog pe Dumnezeu să se oprească pentru că nu mai suportăm”
Sursa foto: Foto: wikiepdia.org
27 Noi 2017   •   08:50

Cristina Stamat a murit. Actrița s-a stins din viață luni la Spitalul Floreasca la vârsta de 71 de ani. Alexandru Arșinel a venit cu o primă reacție, după moartea regretatei artiste.

”Evenimentele dramatice continuă. Continuăm să fim îndurerați. Loviturile au venit una după alta, doar publicul ne poate scoate din starea asta. M-am săturat și vreau să îl rog pe Dumnezeu să se oprească pentru că nu mai suportăm. Cristina a fost o mare actriță, am realizat împreună un musical de mare succes.”, a spus Alexandru Arșinel la Antena 3.

Acesta a adăugat că actrița Cristina Stamate era o mare sufletistă.

”A fost o mare sufletistă pentru toți colegii și o parteneră exagerat de corectă și cinstită pe scenă”, a ami adăugat Arșinel.

×
Subiecte în articol: cristina stamate a murit reactie
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close