Antena 3 CNN Actualitate Social Asfaltare pe fugă pentru vizita lui Iohannis la Ploiești

Asfaltare pe fugă pentru vizita lui Iohannis la Ploiești

Asfaltare pe fugă pentru vizita lui Iohannis la Ploiești
22 Noi 2017   •   15:41

Autorităţile din Ploieşti s-au dat peste cap să facă totul perfect pentru vizita preşedintelui Iohannis de miercuri seara.

Ba chiar au făcut şi asfaltări pe ultima sută de metri.

Numai că atunci când reporterul nostru a mers să îi întrebe pe drumari de ce plombează pe grabă gropile, aceştia s-au făcut dispăruţi, fiecare cum a putut.

Preşedintele Klaus Iohannis participă miercuri, 22 noiembrie, la Ploieşti, la dezbaterea “Oraşele României la 100 de ani de la Marea Unire”, eveniment organizat de administraţia publică locală. Dezbaterea are loc în aula Universităţii Petrol – Gaze, începând cu ora 17.30. Prezenţa preşedintelui Iohannis la Ploieşti a fost confirmată de Mădălina Dobrovolschi, purtătorul de cuvânt al şefeului statului.

“Dezbaterea are loc în contextul în care ne apropiem de intrarea în anul Centenarului Marii Uniri. Este un prilej important în care se poate trage linie, se poate face o analiză în legătură cu locul în care se află România în acest moment, în ce stadiu de dezvoltare sunt comunităţile României, dar este şi un prilej important pentru aleşi să-şi informeze cetăţenii în legătură cu perspectivele pe care le au în vedere privind dezvoltarea zonelor rurale şi urbane în România în perioada următoare”, a informat Dobrovolschi, la Palatul Cotroceni.

 

×
Subiecte în articol: asfaltare Ploiești Klaus Iohannis
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close