Antena 3 CNN Actualitate Social Bucureştiul va fi iluminat festiv de Paşte. Zonele unde vor fi amplasate cele peste 1.300 de beculeţe

Bucureştiul va fi iluminat festiv de Paşte. Zonele unde vor fi amplasate cele peste 1.300 de beculeţe

Bucureştiul va fi iluminat festiv de Paşte. Zonele unde vor fi amplasate cele peste 1.300 de beculeţe
Sursa foto: Foto: Facebook/Gabriela Firea
de M.Z.    |    13 Mar 2017   •   16:15

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, luni că iluminatul festiv de Paşte din Bucureşti ar uma să coste peste 175.000 euro, fiind vorba de manopera şi energia electrică, aproximativ 175.000 de euro, plus costul celor 1.300 de beculeţe.

"Iluminatul festiv, incluzând aici beculeţele - în jur de 1.300. Manopera şi energia electrică – 175.000 de euro. Păi, un milion de euro l-am economisit de la Arena Naţională. Vreo cinci milioane de la firmele de avocatură care se îmbogăţeau pe bugetul Capitalei şi multe alte zeci de milioane de euro pe care le-am economisit prin contracte cu Primăria Capitalei. (...) Având în vedere cât de multe economii am făcut la buget în această perioadă, cred că putem să alocăm o sumă mică şi pentru ca Bucureştiul să fie ornat frumos de Paşte", a declarat, luni, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Edilul a precizat că iluminatul festiv de Paşte ar urma să fie amplasat în zonele centrale ale Capitalei.

"(...) a venit această sugestie, să avem nu doar de Crăciun, ci şi de Paşte, iluminat festiv, pascal, în zona centrală a Capitalei, la Universitate, la Romană, la Unirii, în Centrul Vechi. De asemenea, la Patriarhie. Am primit o ofertă din partea companiei care are în responsabilitate, deocamdată, iluminatul public. (...) Sunt mulţi bucureşteni care nu au bani sau nu au timp să plece din localitate şi vor rămâne aici şi sunt convinsă că vor aprecia faptul că multe evenimente pregătite pentru ei la Piaţa Constituţiei – târgul de Paşte", a mai spus Gabriela Firea.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Gabriela Firea Paste
Parteneri
Românii cotizează 35 de ani la pensie şi beneficiază doar 12 ani
x close