Antena 3 CNN Actualitate Social Cardul european pentru tineri va fi lansat în România în scurt timp. Gabriela Firea: ”Vor avea parte de reduceri substanțiale”

Cardul european pentru tineri va fi lansat în România în scurt timp. Gabriela Firea: ”Vor avea parte de reduceri substanțiale”

Gabriela Firea, ministrul Familiei, a anunțat că, în scurt timp, va fi lansat în România cardul european pentru tineri, prin care aceștia vor putea beneficia de reduceri substanțiale.

Cardul european pentru tineri va fi lansat în România în scurt timp. Gabriela Firea: ”Vor avea parte de reduceri substanțiale”
Sursa foto: Getty Images
de Andreea Ştefan    |    10 Noi 2022   •   16:38

”Suntem destul de avansaţi cu demersurile. (...) În primul rând, (tinerii n.red.) vor avea acces la evenimente la nivel european, dar vor avea parte şi de reduceri, reduceri destul de substanţiale la transport, la cazare, la participarea în cadrul evenimentelor culturale şi, de ce nu, şi la anumite magazine care vor intra în parteneriat cu ONG-ul la nivel european care este în legătură directă cu noi - Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse", a declarat Gabriela Firea.

Ministrul a precizat că, în acest moment, 6 milioane de tineri din Uniunea Europeană se bucură de avantajele acestui card.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Gabriela Firea card european
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close