Antena 3 CNN Actualitate Social Caz șocant la Gorj! Un copil s-a ales cu arsuri grave, după ce a căzut în oala cu ciorbă. Cum a fost posibil așa ceva

Caz șocant la Gorj! Un copil s-a ales cu arsuri grave, după ce a căzut în oala cu ciorbă. Cum a fost posibil așa ceva

Caz șocant la Gorj! Un copil s-a ales cu arsuri grave, după ce a căzut în oala cu ciorbă. Cum a fost posibil așa ceva
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
05 Noi 2017   •   16:30

Un copil în vârstă de aproximativ 2 ani, din localitatea Berleşti, care a suferit duminică arsuri pe 30% din suprafaţa corpului după ce a căzut într-un recipient cu lichid fierbinte, a fost transportat cu un elicopter SMURD la un spital din Capitală.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Poliţia Oraşului Târgu Cărbuneşti a fost sesizată, duminică, de reprezentanţii spitalului orăşenesc din localitate cu privire la faptul că la unitatea medicală a fost adus un minor de aproximativ 2 ani ce prezenta arsuri pe corp provocate de un lichid fierbinte.

Din verificările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că minorul, în timp ce se afla în bucătăria locuinţei din localitatea Berleşti, s-ar fi dezechilibrat şi ar fi căzut într-un recipient cu lichid fierbinte, care fusese coborât de pe plită cu puţin timp înainte.

Minorul a suferit arsuri pe aproximativ 30% din suprafaţa corpului, fiind dus de părinţi la spital pentru îngrijiri medicale.

Potrivit directorului Spitalului Orăşenesc Târgu-Cărbuneşti, Constantin Târziu, copilul a fost transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Grigore Alexandrescu" din Capitală.

În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
România, la doar un procent distanţă de înghețarea pensiilor
x close