Antena 3 CNN Actualitate Social Ce nu o să vedeți la TV #Bamboo

Ce nu o să vedeți la TV #Bamboo

Ce nu o să vedeți la TV #Bamboo
Sursa foto: Foto: FB - DSU
de M.Z.    |    21 Ian 2017   •   22:12

Un martor la incendiul din clubul Bamboo a făcut o mărturisire despre care era convins că nu va ajunge să fie difuzată de mass-media. Iată că nu a fost așa.

”Ce nu o să vedeți la TV sau în presă #bamboo: Evacuarea a fost făcută până la sosirea autorităților în maxim, 7-8 minute, pe toate ieșirile de siguranță, nu a fpst călcat nimeni în picioare.

Singurele persoane care au intrat și au verificat clubul (cât au putut) au fost agenții de pază și angajați ai clubului cu tricourile scoase și ținute la gură, la sosirea pompierilor (15/20 de minute) nu se mai putea intra nici măcar un metru cu sau fără mască.

Incendiul nu are nicio legătură cu o țigară, narghilea sau orice alt ”moft jurnalistic” oricât de mult și-ar dori ei (să nu uităm că s-a fumat o ”viață” în cluburi și nu au fost probleme)”, a spus un martorul la incendiul din Bamboo.

Mărturia lui a fost prezentată sâmbătă, la o Ediție specială, de la Antena 3.

Mesaj îngrijorător de la Arafat: Nu excludem să fi rămas cineva în clădirea de la Bamboo. Pompierii nu au intrat înăuntru

Parchetul Tribunalului Bucureşti a anunţat sâmbătă dimineaţă că în urma incendiului din club a fost începută urmărirea penală într-un dosar penal privind infracţiunea de distrugere din culpă (având ca urmare vătămarea mai multor persoane), cercetările fiind făcute de doi procurori criminalişti din cadrul Secţiei de urmărire penală şi de ofiţeri din cadrul Serviciului Omoruri.

În urma incendiului din clubul Bamboo la spitalele din Capitală au ajuns 44 de persoane, dintre care sâmbătă după-amiază mai sunt internate cinci. 

 

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close