Antena 3 CNN Actualitate Social Ce se întâmplă acum la casa mecanicului auto din Caracal, unde au fost descoperite oseminte umane

Ce se întâmplă acum la casa mecanicului auto din Caracal, unde au fost descoperite oseminte umane

Ce se întâmplă acum la casa mecanicului auto din Caracal, unde au fost descoperite oseminte umane
26 Iul 2019   •   11:17

Ipoteză șocantă în cazul fetelor dispărute în Olt. Potrivit unor surse, polițiștii au găsit rămășite umane acasă la un mecanic auto, care se presupune că a luat la ocazie pe una dintre fete.

Nu se știe deocamandată dacă descoperirea are legătură sau nu cu aceste cazuri de dispariție, dar e una dintre pistele pe care le investighează acum anchetatorii. 

Centrul de Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române este abilitat să comunice următoarele:

Conducerea Poliției Române a dispus trimiterea unei echipe mixte de specialiști din cadrul Direcției de Investigații Criminale și Institutului Național de Criminalistică, pentru a sprijini cercetările desfășurate de colegii din Olt cu privire la cazul de la Caracal.

Toate activitățile se desfășoară sub coordonarea unui procuror.

Citește și: Detalii incredibile descoperite de polițiști la mecanicul auto din Caracal. Anchetatorii au ridicat de la casa bărbatului mai multe oseminte și pungi de carne găsite într-un butoi

×
Parteneri
Judeţul în care a fost instalat primul limitator inteligent de viteză
x close