Antena 3 CNN Actualitate Social Ce se întâmplă cu averile lăsate de actorii români

Ce se întâmplă cu averile lăsate de actorii români

Ce se întâmplă cu averile lăsate de actorii români
22 Iul 2019   •   12:43

Vile, terenuri, bijuterii, drepturi de autor, opere de artă - toate sunt pe lista moştenirilor lăsate de către marii noştri artişti. În timp ce moştenitorii unora încă mai dezbat în instanţă împărţirea averii, alţii au tranşat problema, după ani şi ani de procese.

Stela Popescu a lăsat în urmă o moştenire demnă de luat în seamă. Pe lângă cea artistică, de o valoare care nu se poate cunatifica în bani, cea materială este şi ea una destul de mare. Potrivit informaţiilor din spaţiul public, artista a lăsat în urmă o avere estimată la un milion de euro, formată din mai multe imobile în Bucureşti şi la mare, dar şi din obiecte de valoare precum tablouri, bijuterii şi blănuri.

Casa din Bucureşti, în care Stela Popescu a trăit zeci de ani şi în care a investit, mobilând-o cu piese de bun gust, aparţine acum fiicei adoptive a Stelei, Doina Maximilian, care s-a şi mutat acolo, după moartea mamei ei.

O vilă cochetă este vedeta întregii faleze din staţiunea 2 Mai. Este casa de vacanţă a regretatei Stela Popescu. În fiecare an, vara, era văzută pe terasa casei, zâmbind şi răspunzând oamenilor care o salutau. Stela Popescu iubea casa de la mare. Dusese în ea nenumărate lucruri dragi ei şi îşi petrecea verile printre amintiri.

Faleza actorilor. Aşa era pe vremuri denumit drumul care şerpuia pe coastă, între plaja nudiştilor şi campingul din sat. Pentru că, după 1990, imediat ce s-a putut vinde şi cumpăra teren, câţiva dintre artiştii care iubeau satul de la malul mării au ales să renunţe la gaudele lor de la an cu an şi să-şi facă vile cu vedere la mare.

Există informaţii apărute în spaţiul public care spun că vila de la mare a actriţei ar fi disponibilă pentru închiriere în timpul verii. Vila funcţionează în regim hotelier pe durata sezonului estival, aşa că admiratorii Stelei Popescu au ocazia să se relaxeze în casa ei de la mare, conform click.ro.

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close