Antena 3 CNN Actualitate Social Charlie Ottley, realizatorul celebrelor documentare Wild Carpathia, tâlhărit în Timișoara. A rămas fără dronă şi echipamente foto

Charlie Ottley, realizatorul celebrelor documentare Wild Carpathia, tâlhărit în Timișoara. A rămas fără dronă şi echipamente foto

Charlie Ottley, realizatorul celebrelor documentare Wild Carpathia și Flavors of Romania, aflat în Timișoara pentru a filma un clip de promovare al județului Timiș, a fost tâlhărit în Parcul Botanic.

Charlie Ottley, realizatorul celebrelor documentare Wild Carpathia, tâlhărit în Timișoara. A rămas fără dronă şi echipamente foto
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Iun 2022   •   13:10

Jurnalistul britanic a rămas, duminică seara, fără echipamente esențiale, printre care o dronă și mai multe accesorii fotografice. 

Imediat după incident, Charlie Ottley și persoana care îl însoțea, membră a echipei de filmare, au depus plângere la Poliție. 

"Facem apel la autoritățile responsabile să se mobilizeze atât în instrumentarea cazului, cât și în asigurarea siguranței tuturor cetățenilor care se află pe teritoriul administrativ al Timișoarei.

Consiliul Județean Timiș îi sprijină demersurile de a continua filmările programate, deși odată cu echipamentul au fost furate și înregistrările făcute zilele trecute", au transmis cei de la Consiliul Judeţean Timiş.

Eroul Zilei. Jurnalistul britanic, fermecat de România

Charlie Ottley, jurnalistul britanic care a facut România celebră în toata lumea, continuă seria documentarelor despre ţara noastră. 

În materialul "Flavours of Romania", britanicul prezintă tainele gastronomiei locale, poveștile românilor şi unele dintre cele mai puţin cunoscute zone din ţara. 

Charley Ottley a vizitat pentru prima dată România în 2011, iar de atunci se întoarce în fiecare an. Iar în vară lui 2017, a fost aplaudat la scenă deschisă de reprezentanţii a 193 de ţări după ce a prezentat la sediul ONU din New York un episod din Wild Carpathia.

 

×
Subiecte în articol: Charlie Ottley talharie Timișoara drona
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close