Antena 3 Actualitate Social Cum afectează Soarele în Săgetător zodiile

Cum afectează Soarele în Săgetător zodiile

23 Noi 2017   •   15:24
 Cum afectează Soarele în Săgetător zodiile

De astăzi, Soarele intră în zodia Săgetător, ceea ce înseamnă curaj, optimism şi schimbare pozitivă în viaţa nativilor. Săgetătorul este un spirit liber, un aventurier, aşa că e bine să fii deschisă către noi oportunităţi şi să laşi în urmă tot ce ţi-a provocat suferinţă, scrie clickpentrufemei.ro.

Berbec

Îţi faci planuri de călătorie pentru o minivacanţa ce bate la uşă. Ce-i drept, ai nevoie de puţină relaxare, aşa că nu ezita să profiţi de o excursie de zile mari. Cheamă-i pe cei dragi alături şi reîncarcă-ţi bateriile, căci te aşteaptă multe proiecte în care va trebui să te implici în totalitate.
Taur

Nu prea ai chef de muncă şi parcă te-ai săturat de tot ce te înconjoară. Ţi-ai dori să îţi schimbi meseria, însă acum nu e cel mai potrivit moment. Influenţa zodiei Săgetător asupra ta se va resimţi abia după data de 2 decembrie, când tensiunile cu cei din jur se vor diminua.
Gemeni

Ştii să îţi trăieşti viaţa la maximum şi, asemenea nativului Săgetător, faci din orice zi o mare petrecere. Nu îţi baţi capul cu problemele uzuale şi consideri că orice necaz are o rezolvare. Firea ta expansivă îi inspiră şi pe cei care te privesc.
Rac

Poate nu te-ai înţeles cu partenerul şi ai avut o perioadă mai proastă, însă acest lucru nu trebuie să îţi afecteze viziunea despre viaţă şi, mai ales, despre dragoste. Fii mai curajoasă şi încearcă, de fiecare dată, să spui în faţă tot ceea ce simţi. Doar prin comunicare vei reuşi să te eliberezi de lucrurile care te macină.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close