x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Cum alegem multivitaminele potrivite? (P)

de 06 Dec 2017   •   14:28
Cum alegem multivitaminele potrivite? (P) 16

Alegerile noastre alimentare joaca un rol primordial pentru mentinerea sanatatii organismului. Exista anumite categorii de nutrienti care se gasesc in cantitati mai mici in alimente, iar in acest caz, multivitaminele pot fi de mare ajutor. Printre acestea se numara: acid folic, potasiu, zinc, crom, seleniu sau fier.

Multivitaminele sunt un mod eficient de a-ti completa aportul zilnic de minerale si vitamine necesare pentru un organism sanatos iar cheia pentru consumul potrivit al acestor suplimente  este sa le gasesti pe cele potrivite pentru tine.  

Pentru a adresa aceste nevoi diferite Jamieson a creat gama Multi Complete ce contine necesarul zilnic de vitamine, minerale si oligoelemente necesare atat celor mari cat si celor mici.
 
•    JAMIESON Multi 100% Complet Femei contine vitaminele A, B1, B2, B3, B5, B6, B12, C, D3, E, K1, biotina, acid folic, beta caroten si  minerale: calciu, crom, magneziu, mangan, zinc, fier, cupru, iod, seleniu intr-o formula adaptata necesarului energetic zilnic.
•    JAMIESON Multi 100% Complet Barbati contine vitaminele A, B1, B2, B3, B5, B6, B12, C,D3,E,K1,biotina,Acid folic si minerale: calciu, crom, magneziu, mangan, zinc, fier, cupru, iod, seleniu cu o formula adaptaptata nevoilor si necesarului energetic zilnic al barbatilor

•    JAMIESON Multi Kids Cu Fier tablete masticabile  cu un gust delicios este ideal pentru organismul copiilor in crestere asigurand necesarul de Fier, Calciu si Vitamina.

Suplimentele Jamieson sunt produse pe baza Protocolului “360 Pure”, ce consta in efectuarea a 360 de pasi de asigurare a calitatii, pentru a garanta o puritate absoluta in fiecare stadiu al productiei si contin ingrediente premium, de cea mai buna calitate, cu origine clar definita.

Jamieson.Alegerea potrivita pentru un organism sanatos.
https://www.jamieson.ro/

 

sati