Antena 3 CNN Actualitate Social Cum poţi scăpa de insomnii cu ajutorul plantelor. Iată ce trebuie să faci

Cum poţi scăpa de insomnii cu ajutorul plantelor. Iată ce trebuie să faci

Cum poţi scăpa de insomnii cu ajutorul plantelor. Iată ce trebuie să faci
Sursa foto: Foto: pixabay.com
08 Ian 2018   •   15:59

Insomnia îşi face loc astăzi în viaţa multora dintre noi, iar asta din cauza stresului şi a problemelor  cu care ne luptăm zi de zi. 
 
Insomnia poate avea la bază numeroase cauze, cum ar fi stresul, anxietatea, depresia, consumul mare de cafea sau băuturi energizante, consumul de medicamente, vârsta, anumite probleme medicale, modificarea fusului orar sau schimbările de temperatură.
 
Dacă nu dormi suficient, rişti să te îmbolnăveşti, să te cerţi cu partenerul, să fii prost dispus la job sau la întâlnirile pe care le ai programate. Dacă te confrunţi cu toate astea, încearcă să depăşeşti acest obstacol cu ajutorul plantelor, informează csid.ro.

Aloe Vera este una dintre cele mai utile plante din lume. Nu numai că poate ajuta la vindecarea arsurilor, dar poate creşte şi fluxul de aer, deoarece emite oxigen suplimentar.

Valeriana: De mii de ani, valeriana este folosită ca sedativ, aşa că nu este o surpriză că cei care o au în cameră pot avea un somn mult mai odihnitor . Dacă aveţi o astfel de plantă pe birou, vă veţi simţi automat mai puţin stresat şi vă veţi putea odihni mai bine.

Salvia poate reprezenta remediul cu care poţi combate insomnia. Poţi să o utilizezi în gustările pe care le iei înainte de culcare, într-o ceaşcă de ceai etc. Mirosul ei poate face minuni pentru sistemul tău respirator .

×
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa se apropie de România!
x close