Antena 3 CNN Actualitate Social Cum puteţi verifica dacă medicul care urmează să vă consulte sau opereze are dreptul să profeseze în România

Cum puteţi verifica dacă medicul care urmează să vă consulte sau opereze are dreptul să profeseze în România

Cum puteţi verifica dacă medicul care urmează să vă consulte sau opereze are dreptul să profeseze în România
Sursa foto: Foto: pexels.com
12 Feb 2019   •   10:42

După cazul falsului chirurg italian, Matteo Politi, acuzat că a operat în mai multe clinici private din Bucureşti, alte cazuri de acest gen, ar fi bine să verificaţi statusul unui medic înainte de o a efectua o vizită la respectivul medic.

Colegiul Medicilor din România are organizat pe site-ul instituţiei un registru unde veţi putea căuta care este statusul unui medic din punct de vedere profesional.

În acest registru vor apărea informaţii despre judeţul de apartenenţă la Colegiul Medicilor, numele, statusul şi specialitatea.

Registrul poate fi accesat AICI.

Citiți și: Matteo Politi, bărbatul care s-a dat drept medic: „V-am spus deja că nu sunt un fals medic şi că nu îmi place să fiu numit aşa”

Citiți și: Au apărut noi detalii șocante despre escrocul italian care a operat în mai multe spitale din România. Bărbatul făcea sprâncene din păr pubian. Niciunul dintre numele lui nu era real

 

 

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close