Antena 3 CNN Actualitate Social Două femei, hărțuite sexual în Capitală. Suspectul a fost reținut 24 de ore

Două femei, hărțuite sexual în Capitală. Suspectul a fost reținut 24 de ore

Două femei, hărțuite sexual în Capitală. Suspectul a fost reținut 24 de ore
08 Ian 2018   •   08:22

Update: Poliţiştii bucureşteni au reţinut un bărbat, în vârstă de 27 de ani, sub aspectul săvârşirii a trei infracţiuni de ultraj contra bunelor moravuri, după ce şi-ar fi dat jos pantalonii în faţa unei femei pe o stradă din Capitală, el fiind deja cercetat pentru exhibiţionism.

"La data de 6 ianuarie, poliţişti din cadrul Secţiei 23 au fost sesizaţi de către o femeie, în vârstă de 34 de ani, cu privire la faptul că, în jurul orei 16,30, în timp ce se afla pe o stradă din sectorul 3, un bărbat necunoscut a venit din spate, şi-a dat pantalonii jos şi a mimat un act sexual, împrejurare în care victima a ţipat iar bărbatul a fugit", informează un comunicat al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB).

În urma investigaţiilor a fost identificat un bărbat, în vârstă de 27 de ani, care ulterior a fost depistat şi condus pentru audieri la sediul subunităţii.

Din extinderea cercetărilor s-a stabilit că bărbatul ar fi avut un comportament asemănător faţă de o altă femeie, în vârstă de 51 de ani, la aceeaşi dată. Poliţiştii au identificat persoana vătămată, care a depus plângere cu privire la cele întâmplate.

"Cel în cauză era cercetat, întrucât a fost depistat în flagrant de către agenţi de siguranţă publică din cadrul Secţiei 23, în luna iulie 2017, în timp ce săvârşea acte de exhibiţionism pe o stradă din sectorul 3", se arată în comunicat.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii a trei infracţiuni de ultraj contra bunelor moravuri, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.

Știre inițială: Două femei susțin că au fost hărțuite sexual de un individ de aproximativ 30 de ani în sectorul 3 din Capitală. Cele două victime susțin că bărbatul a recurs la gesturi obscene pe stradă, iar una dintre ele povesteşte că suspectul a atins-o într-un mod nepotrivit şi a bruscat-o.

Femeile au anunţat imediat poliţia, iar bărbatul a fost în scurt timp prins, fiind dus la audieri.

Prima femeia a sunat la 112, în timp ce a doua victimă s-a dus la secția 23 și a depus plângere.

Oamenii legii au demarat imediat o anchetă și s-au dus să-l caute pe individ în zonele în care au avut loc incidentele, iar la scurt timp l-au prins.

Cazul este cu atât mai grav cu cât vine la doar câteva zile după ce un bărbat a agresat doi minori într-un lift, bărbatul fiind căutat și la ora actuală.

×
Subiecte în articol: Capitală hartuire sexuala
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close