Antena 3 CNN Actualitate Social Două persoane, reţinute în cazul agresării fostului ginere al lui Nicolae Ceauşescu. Cine sunt cei doi bătăuși

Două persoane, reţinute în cazul agresării fostului ginere al lui Nicolae Ceauşescu. Cine sunt cei doi bătăuși

Două persoane, reţinute în cazul agresării fostului ginere al lui Nicolae Ceauşescu. Cine sunt cei doi bătăuși
de M.Z.    |    05 Iul 2017   •   20:49

Doi luptători profesionişti de kickboxing au fost reţinuţi, miercuri, pentru 24 de ore, aceştia fiind suspectaţi că l-ar fi agresat pe fostul ginere al lui Nicolae Ceauşescu, Mircea Oprean, anunţă Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Astfel, Ion Paul Sandu a fost reţinut pentru lovire sau alte violenţe, având în vedere că pe 18 mai, în jurul orelor 20.30, în timp ce se afla în parcarea amenajată din incinta UPB – Facultatea de Transporturi, l-a lovit cu pumnii şi picioarele pe Mircea Oprean, după ce l-a ameninţat că îl omoară, având în mână un cuţit.

Totodată, a fost reţinut şi Chivu Viorel Alexandru. Poliţiştii îl acuză pe acesta de tulburarea ordinii şi liniştii publice, având în vedere că acţiunile violente ale acestuia şi ale llui Ion Sandu au produs un "puternic impact mediatic, acestea fiind cu atât mai grave cu cât au avut loc în incinta unei instituţii publice, într-un cadru universitar, la un interval orar în care acest loc este tranzitat atât de cadre didactice, cât şi de studenţi".

Profesorul Mircea Oprean, ginerele lui Nicolae Ceaușescu, bătut crunt în curte la Politehnică

Ginerele lui Ceaușescu povestește cum a fost bătut: ”Salvarea mea a fost un student care se îndrepta spre stația de metrou”

Citiți și Liviu Dragnea, studentul ginerelui lui Ceaușescu la Politehnică. ”A rămas repetent”

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: mircea oprean
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close