Antena 3 CNN Actualitate Social Este cel mai prost hoț din România. Toată lumea râde acum de el

Este cel mai prost hoț din România. Toată lumea râde acum de el

Este cel mai prost hoț din România. Toată lumea râde acum de el
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
12 Dec 2017   •   20:21

Un adolescent de 17 ani este protagonistul unor furturi care frizează ridicolul. Tânărul a fost trimis în judecată după ce a comis mai multe furturi, fiind acuzat şi de o serie de tentative de furt hilare, printre care se numără şi situaţia în care a adormit într-o locuinţă unde intrase prin efracţie pentru a fura bunuri de valoare.

Gabriel Lăptucă (17 ani), originar din satul Ţepeş Vodă, comuna Movila Miresii, județul Brăila, s-a făcut remarcat printr-o serie de furturi şi tentative de furt de tot râsul. Seria infracţiunilor hilare comise de tânăr a început pe 15 aprilie 2016, când acesta a pătruns în curtea unui consătean şi a observat în autoturismul acestuia câteva pachete cu ţigări. Pentru a le obţine, a încercat să deschidă maşina cu o sârmă, dar nu a reuşit, astfel că a luat o rangă şi a încercat să deschidă una dintre uşi, însă fără succes. Şi-a schimbat apoi planul de atac, forţând capota maşinii, pe care a reuşit să o deschidă. 

Cea mai amuzantă faptă a lui Gabriel Lăptucă s-a consumat câteva luni mai târziu, în octombrie 2016, când a spart un geam de la casa unui localnic din satul Ţepeş Vodă, profitând de faptul că acesta era plecat la muncă în străinătate, cu intenţia de a fura bunuri. Numai că adolescentul era atât de beat, că a adormit în casa unde pătrunsese prin efracţie, fiind găsit a doua zi de o femeie care se ocupa de imobil. În noiembrie 2016, tânărul i-a furat unei consătence rufele puse la uscat pe o frânghie, fiind vorba de o pereche de blugi, mai mulţi pantaloni de trening şi câteva pulovere, scrie Adevărul.

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close