Antena 3 CNN Actualitate Social Gabriela Firea a deschis dialogul dintre femeile de succes din România, la dezbaterea "Femei pentru femei"

Gabriela Firea a deschis dialogul dintre femeile de succes din România, la dezbaterea "Femei pentru femei"

Românce de succes au participat la dezbaterea Femei pentru femei, organizată de senatoarea Gabriela Firea. Fiecare dintre doamnele care au reușit în afaceri, sport, politică, jurnalism sau administrație au împărtășit din experiențele lor și au vorbit despre câte obstacole au avut pentru a ajunge apreciate, chiar modele pentru tânăra generație.

Gabriela Firea a deschis dialogul dintre femeile de succes din România, la dezbaterea "Femei pentru femei"
de Alexandra Dima    |    25 Mai 2024   •   13:45

O pleiadă de românce de succes au participat la dezbaterea Femei pentru femei, organizată de senatoarea Gabriela Firea. Fiecare dintre doamnele care au reușit în afaceri, sport, politică, jurnalism sau administrație au împărtășit din experiențele lor și au vorbit despre câte obstacole au avut pentru a ajunge apreciate, chiar modele pentru tânăra generație.

Gabriela Firea a atras atenția în urmă cu câteva zile că românii, în majoritate, consideră femeia aptă doar pentru activități domestice, legate de casă și familie.

Recent, un studiu efectuat de Global Woman’s Health Index, chiar le plasa pe românce pe locul celor mai nefericite femei din Europa. Astfel, Gabriela Firea militează pentru repunerea femeii pe locul pe care îl merită.

Sunt femei în ziua de azi care realizează operaţii pe cord deschis, operaţii pe creier, care conduc aeronave, care ajung în spaţiu (…) o femeie are şi psihicul pregătit şi tăria de caracter şi sângele rece atunci când se impune şi pregătirea teoretică şi practică şi exerciţiul, astfel încât să poată să ia decizii corecte pentru comunitate”, a spus Gabriela Firea.

 

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Momentul impactului mortal dintre autocarul plin cu copii și un autoturism
x close