Antena 3 CNN Actualitate Social Gabriela Firea: "Susțin munca și dedicarea oamenilor care lucrează în proiecte care aduc liniștea și fericirea copiilor"

Gabriela Firea: "Susțin munca și dedicarea oamenilor care lucrează în proiecte care aduc liniștea și fericirea copiilor"

Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse a participat astăzi la la prima ediție a Conferinței Naționale Family Centered Care, organizată de Fundația pentru Copii Ronald Mc Donald.

Gabriela Firea: "Susțin munca și dedicarea oamenilor care lucrează în proiecte care aduc liniștea și fericirea copiilor"
15 Iun 2022   •   15:52

Gabriela Firea, dar şi Alexandru Rafila au participat astăzi la prima ediție a Conferinței Naționale Family Centered Care, organizată de Fundația pentru Copii Ronald Mc Donald, care se ocupă de cazuri traumatizante pentru cei mici.

Gazda evenimentului, Amalia Năstase, dar și restul vorbitorilor, au spus povestea copiilor aflați pe un pat de spital, la a căror recuperare pot contribui decisiv părinții aflați lângă el. 

"Susțin munca și dedicarea oamenilor care lucrează în proiecte care aduc liniștea și fericirea copiilor aflați în situații traumatizante, greu de depășit și ca adult. Când lucrezi în domeniile extrem de sensibile ale socialului și sănătății trebuie în primul rând să ai inimă, să ai suflet şi să-ți pese, căci oricâte bugete am gestiona, fără suflet, rezultatul nu va fi pe măsura așteptărilor.", a transmis Firea într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

La acest eveniment, Gabriela Firea a vorbit despre întregul suport pe care Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse îl poate oferi proiectului Fundației pentru Copii Ronald Mc Donald, care dă rezultate deosebite de câțiva ani.

"Îmi doresc să contribuim împreună pentru a aduce speranța și copiilor bolnavi care sunt în grija statului, în centrele de plasament şi la asistenții maternali pentru că familia lor sunt aceștia.", a mai transmis Gabriela Firea. 

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close