Antena 3 CNN Actualitate Social Gabriela Firea, mesaj de Ziua Învăţătorului: "Sunt cei cărora le datorăm totul pentru că ne-au deschis în fața ochilor lumea întreagă!"

Gabriela Firea, mesaj de Ziua Învăţătorului: "Sunt cei cărora le datorăm totul pentru că ne-au deschis în fața ochilor lumea întreagă!"

Ministrul Familiei, Gabriela Firea, a adresat un mesaj cu ocazia Zilei Învăţătorului. Ea a mulţumit dascălilor, fără de care "adulţii de azi, nu am fi putut ajunge oameni împliniţi".

Gabriela Firea, mesaj de Ziua Învăţătorului: "Sunt cei cărora le datorăm totul pentru că ne-au deschis în fața ochilor lumea întreagă!"
Sursa foto: Facebook/Gabriela Firea
de Alexandra Dima    |    05 Iun 2022   •   12:00

Gabriela Firea a urat "La Mulţi Ani!" învăţătorilor cu ocazia zilei de 5 iunie. 

"Astăzi este şi ziua de naştere a dascălului Gheorghe Lazăr, întemeietorul învăţământului modern românesc, omul care a înființat în 1818 prima școală cu predare în limba română, la București.

Îi aniversăm și le mulțumim astăzi dragilor noştri învăţători fără de care noi, adulţii de azi, nu am fi putut ajunge oameni împliniţi. Sunt cei cărora le datorăm totul pentru că ne-au deschis în fața ochilor lumea întreagă!  Primele litere, primele cifre și primele descoperiri despre tot ce ne înconjoară ei ni le-au arătat! Și acum, tot ei ne învaţă copiii că şcoala este cel mai important pas în viaţă.", a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

Ministrul familiei a evocat cu emoţie şi recunoştinţă memoria celor care ne-au îndrumat, ne-au inspirat, ne-au încurajat în primii ani de școală.

 

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close