Antena 3 Actualitate Social Izaura Anghel: Nu a făcut Mircea Băsescu niciun pas fără Traian Băsescu

Izaura Anghel: Nu a făcut Mircea Băsescu niciun pas fără Traian Băsescu

08 Ian 2016   •   17:41

Izaura Anghel, fiica lui Bercea Mondial, se arată total nemulțumită de pedeapsă primită de Mircea Băsescu în dosarul de trafic de influență, adăugând că ea a primit o pedeapsă mai mare, deși nu a săvârșit nicio infracțiune, spre deosebire de fratele fostului președinte.

”Eu am fost condamnată pe nedrept”, a spus Izaura Anghel, vineri, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

În plus, ”nu a făcut Mircea (Băsescu - n.r.) niciun pas fără Traian (Băsescu - n.r.)”, a continuat Izaura Anghel.
 
Fiica lui Bercea a explicat că se aștepta ca fratele fostului președinte să primească o pedeapsă mai mare, mai ales că, spune Izaura Anghel, din condamnarea de 4 ani, Mircea Băsescu va executa, cel mai probabil, patru luni, având în vedere că a mai stat în arest.
 
”Eu am doi copii, nu știu cui o să-i las”, a mai spus fiica  lui Bercea, referindu-se la pedeapsa pe care a primit-o ea.
 

Pe 20 iunie, fratele preşedintelui, Mircea Băsescu, a fost dus în arestul Poliţiei Capitalei, după ce magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile, hotărâre pe care apărătorul lui a contestat-o la Curtea de Apel.

Pe 26 noiembrie, Curtea de Apel Constanţa a decis ca Mircea Băsescu, aflat în arest preventiv din 20 iunie, să fie judecat în arest la domiciliu, în dosarul privind mita pe care ar fi primit-o de la familia lui Bercea Mondial. Aceeaşi decizie a fost luată şi în cazul lui Marian Căpăţână, judecat în acelaşi dosar.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close