Antena 3 CNN Actualitate Social Joc pentru companiile din România

Joc pentru companiile din România

Joc pentru companiile din România
27 Noi 2017   •   12:09

Intr-o perioada in care companiile sunt preocupate sa se diferentieze tot mai mult prin inovatie si reputatie, LEGO® SERIOUS PLAY®, sparge paradigmele. Din ce in ce mai multe companii recurg la LEGO® SERIOUS PLAY®.  Este vorba de o interfata consacrata...pentru copii, iar acum potrivita pentru companii si corporatisti. Mai precis, metodologia consta intr-un workshop care aduce la suprafata idei, propuneri si solutii pentru unele dintre cele mai complexe provocari ale unei organizatii: exercitii strategice, initiative noi in business, situatii interne de criza, decizii de relocare business sau segmente din business, proiecte complexe sau strategice in organizatie.

LEGO® SERIOUS PLAY® este un proces facilitat, iar rezultatele și impactul acestuia sunt direct corelate atat la nivel individual, cat si colectiv. Impactul este pozitiv asupra dinamicii grupurilor de lucru si asupra rezultatelor obtinute prin munca in echipa. Se dezvolta performanta echipei, precum si procesul de asumare a initiativelor in organizatii.

Echipa Exploratist, prin intermediul metodologiei LEGO® SERIOUS PLAY®, a reusit sa construiasca in organizatiile clientilor un adevarat centru de inovatie si de asumare de idei si initiative strategice. Astfel, piesele lego au devenit o metafora, o reprezentare 3 D pentru proiectele si directiile strategice implementate. Exploratist este o agentie boutique cu o echipa interdisciplinara, pasionata de tot ce inseamna marketing si hr experiential. Portofoliul include evenimente corporate - B2B, B2C si B2E - full service si programe integrate de dezvoltare organizationala.  Proiectele marca exploratist sunt pline de culoare si reusesc sa combine, cel mai adesea, abordari clasice cu abordari in trend, inovative, scopul final fiind acela de a transforma energia oamenilor in motivatia lor de a construi experiente unice, irepetabile.

×
Subiecte în articol: joc
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close